24-28 Şubat 2020 Tarihlerinde Yüreğir Kızılay Afet Merkezi bahçesinde yapılan grup müsabakalarına Kız ve erkek olmak özere 111 takım olmak üzere toplamda 555 sporcu katıldı.

Adana'da Bocce bilmeyen okul kalmayacak diyen Adana Bocce, Bowling, Dart İl Temsilcisi Ertuğrul Ahmet Özdağ, Bocce Adana Okul Sporları müsabakalarına Gençler - Yıldızlar ve Küçükler Kategorisinde toplam 720 sporcunun rekor katılımıyla tamamlandığını belirtti. Bocce’nin özellikle öğrenciler arasında çok zevkli ve sevilen bir spor olduğunu belirterek konuşmasına şöyle devam etti. “Bocce Sporunu tüm okullarda geliştirip yaygınlaşmasını sağlamak için büyük bir çaba sarf ediyoruz. Görüyoruz ki öğrenci sayılarımızdaki rekor artış emeklerimizin boşa gitmediğinin açık bir göstergesidir. Müsabakalar bizleri destekleyerek her platformda branşımızın gelişmesini sağlayan başta Adana Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak olmak üzere, sporcularımızı kendi sahalarında misafir eden Türk Kızılay’ı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ’ya, turnuvanın sorunsuz tamamlanmasında emeği olan Okul Sporları Sorumlusu Ramazan Bahadır’a teşekkürlerimi sunuyorum.”

Müsabakaların sonunda sporculara madalya ve kupalarını Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Sorumlusu Ramazan Bahadır, Adana Bocce, Bowling, Dart İl Temsilcisi Ertuğrul Ahmet Özdağ, Antrenörler, Hakemler, Okul Müdürleri ve Beden Eğitimi Öğretmenleri verdi.

Müsabakalar sonunda sonuçlar şu şekilde oluştu:

Genç Kızlar :

  1. Sevim Tekin Anadolu Lisesi
  2. Sarıçam MTAL
  3. Beyceli Anadolu Lisesi
  4. Özel Baraj Lisesi

Genç Erkekler :

  1. PozantıTürkan İrfan Akün ÇPL
  2. Sarıçam Spor Lisesi
  3. Piri Reis Anadolu Lisesi
  4. Nizamülmülk Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yıldız Kızlar:

  1. Camili Akarca Ortaokulu
  2. Yüreğir Cumhuriyet Ortaokulu 
  3. Şehit Yunus Uğur Ortaokulu
  4. Gökçeler Ortaokulu

Yıldız Erkekler:

  1. Tuzla Ortaokulu
  2. Yüreğir Cumhuriyet Ortaokulu
  3. ÇEAŞ Sofulu Ortaokulu
  4. Akkapı Şehit Kemal Yüzgeç Ortaokulu