Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, halkın ilgi duyduğu her alanda kurslar açtıklarını söyledi.

Hadi, kısa film ve belgesel çekimleriyle kendilerini geliştiren Gençlik Merkezi üyelerinden Emre Can Erden, Uğur Batihan, Can Bilgidağ, Musa Peker Sazak ve Erkan Erden’i makamında kabul ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kurumun kuruluş amacının gençlerin spor, sanat, müzik gibi evrensel konularda gelişimlerini sağlamak olduğunu ifade eden Hadi, konuşmasında şunlara yer verdi:

“Geleceğimizin teminatı gençleri çok önemsiyoruz. Bu kapsamda, bünyemizde faaliyet gösteren gençlik merkezinde yabancı dil kursları, satranç, el becerileri, diksiyon, resim, halkoyunları, fotoğraf çekimi, bağlama, ney, gitar, bilgisayar, ebru sanatı, dersleri, tiyatro, kısa film ve belgesel çekimi gibi gençlerin ilgi duyduğu her alanda kurslar açıyoruz. Gençlik Merkezi üyesi 5 gencin kısa film ve belgesel çekimleri yapmalarını memnuniyetle karşıladım. Gençlerin kendilerini geliştirmeleri için her türlü olanağı sunacağız.”

-TANITIM FİLMİ HAZIRLADILAR-

Kısa film ve belgesel çekimi yapan Gençlik Merkezi üyelerinden Uğur Batihan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’nin kendilerine yaklaşımından dolayı teşekkür ederek, Gençlik Merkezi’ne gelen diğer üyelere de kısa film ve belgesel çalışmasını sevdireceklerini ifade etti.

Geçtiğimiz aylarda Best FM Radyosu’na yaptıkları tanıtım filminin büyük beğeni topladığını öne süren Batihan, “Şu anda 5 arkadaşımla kafa kafaya vererek kısa film, reklam ve belgesel çekimleri yapıyoruz. Hedefimiz, film sektöründe ilerlemektir. Adana’da yayın yapan Kanal A televizyonu için de tanıtım filmi hazırlıyoruz. Yeterli desteği görmemiz halinde işimizi büyütmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.