Türkiye Voleybol Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan “ Türkiye Voleybol Birinci Ligi 4’lü Final Erkekler 2. Devre Karşılaşmaları” Adana’da başladı.

Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda günün ikinci karşılaşmasında ARKAS Spor, Halkbank ile karşılaştı. Erdal Akıncı ile Tayfun Şener’in yönettiği karşılaşmada ARKAS Spor file üzerindeki etkili oyun ve bloklarıyla maçı zorlanmadan 3-0 kazanmayı başardı.

Turnuvayı, Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Şube Müdürleri Cemal Demirağ, Mahmut Kır, Spor Servisi Şefi Hanifi Altun, Voleybol Federasyonu Genel Sekreteri Nihal İşçi, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Göksu, Merkez Hakem ve Gözlemciler Kurulu(MHGK) Başkanı Ümit Sokullu, MHGK Genel Sekreteri  Eyüp Bostancı, Voleybol duayeni ve İlk Uluslararası Hakem Nevzat Karazincir ve diğer yetkililer izledi.

Ayrıca,ilk gün maçlarının ardından oluşan puan durumu şöyle:

Takım

O

G

M

A

V

P

1

Arkas Spor

4

4

0

12

4

11

2

Ziraat Bankası

4

2

2

8

7

7

3

Halkbank

4

2

2

7

7

6

4

Galatasaray FXTCR

4

0

4

3

12

0

 

Bu arada, 26 Nisan Pazar günü Saat 14.00’de Halkbank, Ziraat Bankası ile 17.00 ise ARKAS Spor-Galatasaray FXTCR takımları karşı karşıya gelecekler