Adana Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun, gerek yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele sürecinde, gerekse yeni normalleşme sürecinde Adana Gençlik Merkezi olarak tedbirleri elden bırakmadan kontrollü sosyal hayata sorunsuz bir şekilde girdiklerini vurguladı.

Tosun açıklamalarının devamında şunları söyledi: “Öncelikle Merkezimizin yeni sürece yönelik dizaynını gerçekleştirdik. Tüm riskleri ortadan kaldıracak, fiziki mesafeyi koruyacak önlemleri aldık. Merkezimizin bireysel kullanıma açılması ile çalışma kapasitesi düşen kütüphanemize ek olarak, iki sınıfımızı gençlerin kullanımına hazır hale getirdik. Spor salonlarımız ve atölyelerimiz her bireye 6 m2 alan düşecek şekilde düzenlendi ve çalışmalarımız başladı. Antrenörlerimiz, Eğitmenlerimiz, liderlerimiz ve alanında uzman arkadaşlarımızla hem uygulamalı, hem de online olarak spor, eğitim, kültür, sanat faaliyetlerimiz devam etmektedir. Son olarak bilişim ekibimizin çalışmaları sonucunda, gençlerimize Merkezimize gelmeden 360 derece Vr gezinti yapabilmeleri imkânını sunduk.

Vatandaşlarımız aşağıdaki linke tıklayarak, merkezimizi gelmeden ziyaret edebilecek, Kütüphanemizi, Sınıfları ve Atölyeleri inceleme şansına sahip olacaklardır.”

https://my.matterport.com/show/?m=5Y64LWN254v&mls=1