Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen "Gençlik Merkezleri Tanıtım Günleri" Ankara Congresium kongre merkezinde yapıldı.

 Açılışını Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın yaptığı gençlik merkezleri günlerinde sanatçı Murat Kekilli sahne alarak gençleri doyasıya eğlendirdi. Her ildeki gençlik merkezleri kendilerine ayrılan bölümlerde her türlü faaliyetlerini tanıttılar.

Organizasyonda ilgi odağı olan Adana standını başta Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç olmak üzere birçok milletvekili,GSB Müsteşarı Faruk Özçelik, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ,uzman ve uzman yardımcıları ziyaret ederek emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Adana Gençlik Merkezi olarak gelen tüm misafir ve ziyaretçilere şalgam, cezerye, portakal ikram edildi. Ayrıca standa ebru, el işleri gibi eserler sunulurken, ney dinletisi de gerçekleştirildi.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Ankara’da düzenlenen  faaliyetle gençlik merkezlerinin birbirini tanıma fırsatı bulduğunu ve yapılan değişik faaliyetleri yerinde görme imkânı elde ettiklerini söyledi.

Ataşbak, "Bakanlığımız gençlik merkezlerine çok önem veriyor. 81 il ve 220 Gençlik Merkezleri  burada bulunuyor.Ankara’daki gençlik merkezleri tanıtım günlerinde Adana'yı en iyi şekilde tanıttık ve yapılan faaliyetleri aktardık " diye konuştu.