Sutopu Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan “Büyük Bayanlar Sutopu 2. Lig, Final Klasman Grubu  1. Devre” karşılaşmaları Adana’da tamamlandı.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ile Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, havuza gelerek hem müsabakaları izledi, hem de kulüp yöneticilerine başarılar diledi.

Sutopu Federasyonu İl Temsilcisi Ertunç Tansuğ, 100.Yıl Yüzme Havuzu’nda, 7 kulübün katıldığı  müsabakaların ilk devresini bitirdiklerini, daha sonra açıklanacak olan 2. devre müsabakalarında şampiyon olan takımın önümüzdeki yıl 1. Ligde mücadele edeceğini söyledi.

Tansuğ, konuk takımlara Adana misafirperverliğini gösterdiklerini ve tüm sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirterek, tesis ve diğer konularda sürekli destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'a  teşekkür etti.

Müsabakalara Bodrum Yarımada, Adana Yüzme İhtisas Kulübü, Adanus,  İstanbul Yeşilyurt, İskenderun Yüzme, Hatay Büyükşehir Belediye ve  Kayseri Olimpik  takımları katıldı.