Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Seyhan ,Yüreğir ve Kozan Gençlik Merkezi üyelerine iftar yemeği verildi.

İftar yemeği öncesinde Neyzen Mustafa Akgül ve ekibi tarafından gelen konuklara ilahi dinletisi sunuldu.

Adana Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, gerçekleştirilen iftar etkinliğinin çok anlamlı olduğunu, insanın ruhunu doyurduğu bir program hazırlandığı için Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a ve ekibine teşekkür etti.

Adana Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun, Gençlik Stadı içerisinde Seyhan ,Yüreğir ve Kozan Gençlik Merkezleri’nin eğiticileri, lider ve üyelerinin yanı sıra velilerinin de katıldığı iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, Gençlik Merkezleri’nin önemine değindi.

Gençlik Merkezleri sayesinde öğrencilerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştığını belirten Tosun, bilgi, görgü, kültür, aile düzeni, spor, sanat, ücretsiz gezi ve doğa kamplarıyla sosyalleştiklerini, vatanını, bayrağını seven, adet ve geleneklerine bağlı, topluma yararlı sağlıklı gençler yetiştirildiğini ifade etti.

Etkinlikte konuşan Adana İl Vaizi İdris Polat, gençlere öğütlerde bulundu. Peygamberlerin yaşamlarından örnekler verdiği konuşmasında; “Tüm kötülüklerden uzaklaşmanın yolu ibadetten geçer. Hz Muhammed’in yaşamını ve Kur’an-ı Kerim’i iyi bilmek, anlamak ve özümsemekten geçer” dedi.

Ayrıca Çifte Minare Müezzini Ahmet Sarı tarafından Kur'an-ı Kerim Tilavet’i okundu. Daha sonra, yemek duası yapıldı

Etkinliğe, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürleri Mahmut Kır, Fadime Karlangıç, Ufuk Akkurt,  Yüreğir Gençlik Merkezi Müdür Vekili Eyüp Çelikoğlu,Kozan Gençlik Merkezi Müdür Halil Karadağlı  ile Gençlik Merkezleri üyeleri ve velileri katıldı.