Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, sporda altyapıya verdiği önemle tanınan Gençlerbirliği Spor Kulübü’ne desteğini daima sürdüreceğini  söyledi.

Ataşbak, Gençlerbirliği  Spor Kulübü Başkanı Av.Haluk Güner Köktürk, Futbol Şube Sorumlusu Hasan Tekin ve Antrenör  Serdar Çelik ve sporcuları makamında  kabul etti.

Gençlerbirliği Spor Kulübü yıllardır altyapıya çok verdiği önemin altını çizen Ataşbak, konuşmasında şunlara yer verdi:

"Bizler Amatör spor kulüplerimize destek vererek gençlerimizin ve çocuklarımızın hem bedensel hem de zihinsel gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Buradaki en büyük amacımız halkımızın sağlıklı bir ortamda spor faaliyetlerini gerçekleştirmesidir. Tüm ilçelerimizde amatör spor kulüplerinin kullanabileceği mekânlar yaratmak amacıyla da ilçelerimizde çalışmalarımızı başlatacağız, Türkiye’nin her kulübünde Adana Gençlerbirliği Spor Kulübü’nden yetişen sporcu görmek mümkün. Bu nedenle başta Kulüp Başkanı Haluk Köktürk olmak üzere, antrenör, sporcu ve diğer emeği geçenleri kutluyorum."

-Köktürk “Spor İl Müdürü Ataşbak'ı Her Zaman Yanımızda Gördük”-

Gençlerbirliği Spor Kulüp Başkanı Av. Haluk Güner Köktürk futbolda altyapıya  büyük bir önem verdiklerini  ifade ederek, “Bölgemizdeki gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarıp spor sahalarına çekebilmek adına yola çıktık. Yönetici arkadaşlarımızla birlikte gençlerimize en iyi şekilde spor yaptırmayı planlıyoruz. Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ı her zaman yanımızda gördük” dedi.

-ATAŞBAK’A FORMA HEDİYE EDİLDİ -

Ayrıca, Gençlerbirliği Futbol Şube Sorumlusu  Hasan Tekin tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'a Adana’nın sporuna vermiş olduğu katkılardan dolayı üzerinde A. Ataşbak 23 numaralı forma  takdim ettiler.