Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Adana Gençlik Merkezi tarafından organize edilen ve Önder İmam Hatip Adana İl Başkanlığı İşbirliği ile düzenlenen Adana İmam Hatip Liseleri arası Birinci Geleneksel "15 Temmuz Şehitler Anısına" Futbol Turnuvası Finalini Yüreğir Gençlik Merkezi Spor Tesisinde gerçekleşti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak , “ Bizler gençlerimizin enerjisine ve gücüne inanıyoruz, amacımız 15 Temmuz mücadelesinde şehit düşen ve gazi olan vatandaşlarımızın anılarını yaşatmak, ismine yakışır bir şekilde birlik, beraberlik ve centilmenlik ruhu içerisinde karşılaşmaları bitirirken; şehit ve gazilerimizi unutmamak ve şehitlerimizin aziz hatıralarını bu turnuvada yaşatmak olacaktır. Bu anlamda mücadele ederek turnuvada madalya almaya hak kazanan takımları da kutlarım”  şeklinde konuştu "

13 takımın kıyasıya yarıştığı ve centilmenlik havasında geçen turnuvada Adana Merkez İmam Hatip Lisesi Turnuvayı birinci, Mahmut Sami Ramazanoğlu İmam Hatip Lisesi ikinci, Hakkı Polat İmam Hatip Lisesi ise üçüncü oldu.

Ayrıca müsabakaları ,Yüreğir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ekrem Ulu, Sarıçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Bilgiç, Adana Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun ve Yüreğir Gençlik Merkezi Müdürü Habip Bilge'de izledi.

-ÖDÜLLERİ KİMLER VERDİ?-

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporcuların ödüllerini Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik  ve Gençlik Hizmetleri ve Spor  İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak 'tan aldı.