Adana’da 4 gün süren ve Türkiye Sutopu Federasyonunun faaliyet programında yer alan “Sutopu U 17 Erkekler Bölgesel Lig” müsabakaları tamamlandı.

Türkiye Sutopu Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ertunç Tansuğ, Atatürk Yüzme Havuzunda 4 grupta, dörderli 16 kulübün katıldığı müsabakaların oldukça çekişmeli ve zevkli geçtiğini, müsabakalar boyunca olumsuz hiçbir şeyin yaşanmadığını belirtti.

Tansuğ konuşmasının devamında şunları kaydetti. "Öncelikle bizlere heyecan dolu müsabakalar yaşattıkları için turnuvaya katılan tüm takımlarımızı kutluyorum. Ayrıca müsabakaların ardından 2. Lige çıkma başarısı gösteren Konya Selçuklu Belediyespor ve Adana Adanus Spor takımlarını tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Kentimizin bu güzide tesislerini kullanımımıza sunan başta İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak olmak üzere, organizasyonun mükemmel ve sorunsuz tamamlanmasında emekleri olan Havuzlar Amiri Selçuk Babacan ve tüm havuz çalışanlarımıza Federasyonumuz adına teşekkürlerimi sunuyorum.”

Müsabakalar sonunda 2. Lige çıkan takımlara kupalarını, Türkiye Sutopu Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Çamlıbel, Sutopu Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ertunç Tansuğ ve MHK Üyesi Okan Terkin verdi.