Aynı zamanda kurs yöneticisi olan Öktem, son yıllarda ülke genelinde olduğu gibi Adana’da da badminton sporunda önemli bir gelişme yaşandığını, sporcu, hakem, antrenör ve kulüp sayısında ciddi artışların görüldüğünü kaydetti.

Adana’da 23-24 Kasım 2019 tarihlerinde Menderes Spor salonu toplantı odasında gerçekleştirilecek Badminton Aday Hakem Kursu’na müracaatın 25 kişiyle sınırlı olduğunun, katılacak kursiyerlerin 18 yaşından büyük 50 yaşından küçük, lise mezunu, sağlığı hakemlik yapmaya uygun olan herkesin katılabileceğini ifade eden Öktem, yeni açılacak kursla hakem açığını gidereceklerini açıkladı.

Öktem, Badmintonun her yaşta yapılan bir spor dalı olması nedeniyle çok benimsendiğini belirterek, hakem kursuna katılımın yüksek olacağına inandığını sözlerine ekledi.

-ADAY HAKEM KURSUNDA İSTENEN EVRAKLAR

 4 Adet vesikalık fotoğraf, Diploma sureti, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden cezaları olmadığına dair yazı, Sağlık raporu, Savcılık iyi hal kağıdı, Nüfus cüzdanı sureti

Kursa katılacak adaylar kurs ücretini federasyonumuzun Halk Bankası İBan No: TR 13 0001 2001 5530 0016 1000 17 nolu hesabına "aday hakem ücreti" olarak 300 TL yatırmaları halinde kursa dahil edileceklerdir.