Ziyaret sırasında Adana Ampute Engelliler Spor Kulübü Başkanı Murat Kaya, İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a kulübün faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Kaya, “Adana Ampute Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Ligi'nde mücadele etmektedir. Geçen hafta Batman deplasmanından 9-02’ lık galibiyetle ayrıldık. Bu hafta sonu pazar saat 12’de Samsun Ampute Futbol takımı ile müsabakamız vardır teşriflerinizi bekliyoruz diyen Kaya sözlerine şöyle devam etti; “31.10.2019 tarihinde İtalya’nın Bari kentinde düzenlenen Avrupa Para Taekwondo Şampiyonası’nda 239 sporcunun katıldığı müsabakalarda K 44 -75 Kg’da mücadele eden ve aynı zamanda takım kalecimiz olan Fatih Çelik 3’üncü olarak büyük bir başarı elde etmiştir. Burada elde ettiği dereceyle olimpiyat kotası alarak 2020 Paralimpik Olimpiyatlarına Para Taekwondo branşında ilk defa katılacaktır.”  Dedi.

Ataşbak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, engellilerin her alanda engelleri aşarak başarı göstermesini takdir ettiklerini ve her zaman kendilerine desteklediklerinin süreceğini ifade etti. 2020 Paralimpik Olimpiyatlarına Para Taekwondo branşında ilk defa katılacak olan Fatih Çelik kardeşime başarılar diliyorum diyen Ataşbak, Adana Ampute Engelliler Spor Kulüp Başkanı Murat Kaya’ya ve liglerinde engel tanımadan mücadele eden sporculara ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel ve Spor Şefi Hanifi Altun da hazır bulundu.