Adana'da yapılan Durgunsu Kano Uzun Mesafe Milli Takım Seçme Yarışları sonucunda Adana TOHM ve SEM sporcularından 6’sı Milli Takıma seçilerek büyük bir başarı elde ettiler.

Harun Akıllı; “Sporcularımızın Şimdiki Hedefi Uluslararası Madalyalar”

Milli Takım Seçme Yarışları sonucunda Gençlik ve Spor Kulübü sporcularımızdan Muhammet Ali Masat, Emir Taha Keçeli, İrem Uzun, Kırılo Avgan, Kıraç Tiniz ve Göktürk Korkmaz Milli Takım Kampına davet edildi. Türkiye Kano Federasyonu İl Temsilcisi Harun Akıllı, Milli Takım Kampına davet edilen 4 sporcumuzun kampı başlarken 2 sporcumuzun kampının bir hafta sonra başlayacağını belirtti. Akıllı ayrıca, “Sporcularımızın bundan sonraki hedefinin uluslararası madalyalar kazanarak ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektirmek olacak” dedi.

Çintimar; ”Milli Takıma seçilen sporcularımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, yaptığı konuşmasında yarışmaya katılan bütün sporculara tebriklerini iletirken, “Özenle hazırlanmış bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Milli Takıma seçilen sporcularımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.