Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen "Spor Aşkı Engel Tanımaz" projesi çerçevesinde özel eğitim okullarına ve farklı engel gruplarının kullanımına sunmak üzere üretilmiş spor malzemelerini taşıyan tır, Adana’ya geldi. Spor Malzemeleri Tören ile Okullara takdim edildi.

 

Adana'da, Gençlik ve Spor Bakanlığının özel eğitim öğrencilerine yönelik "Spor Aşkı Engel Tanımaz Projesi" kapsamında,  7 ilçede 30 okulumuza 25 farklı türde toplamda 451 adet spor malzemesi dağıtımı yapıldı.

 

Spor malzemelerinin özel eğitim öğrencilerine verilmesi için Yüreğir Serinevler Spor Salonunda gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilimizdeki 30 okulumuza gönderilen 25 farklı toplamda 451 spor malzemesinin dağıtımı: Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda Yüreğir Kaymakamı Mehmet AKSU, Milli Eğitim İl Müdürü Hasan TEVKE, İl Milli Eğitim Müdürü İdarecileri, Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer ÇİNTİMAR, Sarıçam Belediyesi Spor Müdürü Kadir GÜL, TÜFAD Adana Başkanı Mehmet SÜMER ve yönetim Üyeleri, 5 Ocak Gazeteci Muhabiri Ergun KARA Spor Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İlçe, Şube ve Yurt Müdürleri, Özel Eğitim Okulu Müdürleri, öğretmenleri, öğrencileri, antrenörler ve Sporcuların katılımı ile gerçekleştirildi.