Badminton Federasyonu ile Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenleyeceği “1. Kademe Badminton Antrenör Kursu” 60 kişinin katılımıyla sona erdi.

Badminton Federasyonu İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, Adana’da son yıllarda badminton sporunda okullar ve kulüpler düzeyinde önemli gelişmeler yaşandığını, açılan yeni kursla antrenör açığını giderildiğini söyledi.

Öktem,  Uygulama eğitimin Kiremithane Endüstri ve Teknik Meslek Lisesi’nde gerçekleştirildiğini,  Kursun Badminton Federasyonu Eğitim Kurulu Üyesi Ramazan İmamoğlu tarafından verildiğini ifade etti.

Badminton sporunun kentte gelişmesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'ın büyük katkılarının bulunduğuna dikkati çeken Öktem, şöyle devam etti:

“Kentimizde büyük gelişme gösteren badmintonda yeni antrenörlerle patlama yaşandı. Kursa Adana'nın yanı sıra, Kahramanmaraş, Osmaniye, Mersin, Malatya, Hatay, Gaziantep, Kars, Giresun, Bolu, Burdur, Niğde, Samsun, Mardin ve Şanlıurfa'dan 60 kursiyerin katılımıyla sona erdi. Spor camiamıza katılan antrenörlerimize yapacakları işlerde başarı ve kolaylıklar diliyorum. Kurs için ilimizde bulunan kursiyerlere Adana konukseverliğini gösterdik."