Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlikspor Kulübü’nden 16 kız ve erkek halterci, “Yıldız Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası” için Bursa’ya gitti.

Bölge Halter Antrenörleri Adil Gül ile Erdal Ekici, Türkiye finalleri için aylardır hazırlık yaptıklarını, iyi bir ekibe sahip olduklarını, 6’si kız toplam 15 sporcu ile ferdi ve takım halinde kürsüye çıkacaklarını inandıklarını söylediler.

Adil Gül, okul-kulüp-veli dayanışmasıyla başarıyı yakaladıklarını belirterek, kendilerine tesis, malzeme konusunda destek olan ve güvenen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ile diğer yetkililere teşekkür ederek, hedeflerinin milli takıma yeni sporcular kazandırmak olduğunu sözlerine ekledi.

-BURSA’YA HANGİ SPORCULAR GİTTİ?-

Bursa’da gerçekleştirilecek Yıldızlar Türkiye finallerinde kızlarda: 53 kiloda Aslıhan Erbil, 58 kilo Ayşegül Tüfekli, 63 kilo Hande Gümüş, 69 kiloda Münevver Bozdağ, Görkem Karaca, Nazlıcan Özgün.

Erkeklerde: 50 kiloda Göksun Türkeş, 69 kilo Mertcan Polat, Anılcan Akbulut, 77 kiloda Veysel Karani Aydın,  Kazım Figen, Doğuş Diken, 94 kilo Fatih Sağ, Artı 94 kilo Selçuk İnci ve Mehmet Önder.