Adana Son Nokta Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Filiz Balcı, 4-6 kendilerine havuzu tahsis eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a borçlarını madalya alarak ödeyeceklerini söyledi.

Balcı, haftanın iki günü Rıza Salih Saray Kapalı Yüzme Havuzu’nda antrenman yaptıklarını ifade etti

On sporcu ile 4-6 Aralık tarihleri arasında Alanya’da gerçekleştirilecek olan “Bedensel Engelliler Yüzme Yarışı”nda kürsüye çıkacaklarını kaydederek şöyle devam etti:

“Bizim en büyük amacımız engellileri evlerinde hapsetmemek. Ne kadar çok sporcu kazanırsak bizler için büyük bir değer olur. Engellileri spora yönlendirerek sosyal aktivitelerini sağlamış oluyorlar. Bu konuda en büyük destekçimiz Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’tır. Havuzu tahsis etmesi çok önemli. Bizlere havuzu tahsis eden Spor İl Müdürüne borcumuzu madalya alarak ödeyeceğiz. Havuzlar Amiri Selçuk Babacan ve diğer personellerin bize karşı tutumu ve desteğini inkar edemeyiz.”

Antrenörler Deniz Mete ve Ahmet Murat Kala’nın eğitim verdiğini belirten Balcı, sporcular Fırat Arsuna, Tülin Aydoğan, Mustafa Aksoğan ile Mihraç Albayrak’tan mutlaka madalya beklediğini ve Başkan Yardımcısı Sezai Aksunar’a teşekkür etti.

-YARIŞMAYA KATILACAK SPORCULAR KİMLER?-

3 gün sürecek olan “Bedensel Engelliler Yüzme Yarışları”na katılacak olan sporcuların isimleri şu şekilde:

Fırat Arsuna, Tülin Aydoğan, Mustafa Aksoğan ile Mihraç Albayrak, Beytullah Akyıldız, Pırıl Aktaşoğlu, Kurtuluş Enli, Yusuf Yertim, Dilek Ateşmen ile Gülcan Diler.