Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Adana Gençlik Merkezi tarafından "Okul bahçesine hayat vermeye gidiyoruz" projesi kaldığı yerden devam ediyor.

Genç Gönüllüler Projesi kapsamında  “Okul bahçelerine hayat vermeye gidiyoruz” projesi içerisinde okulların bahçelerine renk katan oyun alanı ve duvar figürü çizimleri gerçekleştiriliyor.

Gerçekleştirilen programda çocukların okullarının fiziki ortamlarından daha fazla faydalanabilmelerine katkı sağlanıyor.

Etkinliklerde, okul bahçesine yeni bir görünüm oluşturuluyor. Çocukların görsel dünyasını zenginleştirmeye çalışılarak, çocukların motivasyonunu artırımına hem de sosyal sorumluluk bilinci yüklenmesine ve faydalı bireyler olmalarına katkı sağlamayı amaçlanıyor.

Bu amaç doğrultusunda “Okul bahçelerine hayat vermeye gidiyoruz” projesini Gençlik Lideri Gamze Keniş ve gönüllü gençlerin katkılarıyla duvar boyama, grafiti çalışması ve geleneksel oyun sahası çizimi ve birbirinden eğlenceli aktivitelerle Sarıçam ilçesindeki Cihadiye Ortaokulu’nun bahçesinde gerçekleştirildi.

 

 

 

 

.

 

Formun Altı